Пошук

Обговорили питання готовності об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Дата: 09.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Липовецької міської ради від 23 червня 2021 року №104 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери  до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років» та з метою забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади в умовах осінньо-зимового періоду,  9 липня в актовій залі Липовецької міської ради відбулося засідання Робочої групи з підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та його стабільного проходження.

В ході засідання керівники прозвітували про хід підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, а також озвучили ряд проблемних питань.

За результатами засідання члени робочої групи внесли свої пропозиції щодо вирішення та усунення існуючих проблем.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь