Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 09.07.2021 11:01
Кількість переглядів: 502

У зв’язку з виробничою необхідністю, 09 липня, під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь заступники міського голови, керуючий справами виконкому міської ради, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ, депутати міської ради 8 скликання.

Під час засідання, про завершення приватизації об’єкта малої приватизації доповіла начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності міської ради – Алла Богдан.

Про утворення комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених  до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, інформував присутнім начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Віктор Любченко.

Заслухавши доповідачів, члени виконавчого комітету проголосували за подані проєкти рішень одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь