Пошук

Купальські розваги для дітей с.Війтівці

Дата: 08.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 348

07 липня у селі Війтівці, на площі біля сільського будинку культури відбулися масові гуляння на честь магічного свята Івана Купала.

Завідувач СБК -Степанюк Л.В., художній керівник - Осадчук Т.І., бібліотекар - Максименко В.Т., учителька - Корватко К.М. спільно із запрошеними аніматорами з м.Вінниці влаштували театралізоване, веселе свято для найменших жителів села та дітей, які приїхали на відпочинок до своїх рідних.

Розпочалося свято хороводами навколо «Мареноньки». Далі, купальські розваги з дітьми продовжили мультиплікаційні герої Фіксики. Діти з захопленням брали участь у естафетах, конкурсах та пересовувались через рухомий канат. Кожен мав можливість зробити пам’ятне фото з мультяшними героями.

Спостерігали за веселощами своїх дітей та онуків - батьки, бабусі та дідусі.

Звісно, для організації будь-якого свята потрібна допомога і знову свою підтримку надали місцеві спонсори – Данилюк С.М., Танасієнко Н.М., Тарабан О.Д.

Щира їм вдячність за доброчинність та подаровану радість дітям!

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та траваНа зображенні може бути: 16 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь