Пошук

Купальські розваги для дітей с.Війтівці

Дата: 08.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 372

Фото без опису07 липня у селі Війтівці, на площі біля сільського будинку культури відбулися масові гуляння на честь магічного свята Івана Купала.

Завідувач СБК -Степанюк Л.В., художній керівник - Осадчук Т.І., бібліотекар - Максименко В.Т., учителька - Корватко К.М. спільно із запрошеними аніматорами з м.Вінниці влаштували театралізоване, веселе свято для найменших жителів села та дітей, які приїхали на відпочинок до своїх рідних.

Розпочалося свято хороводами навколо «Мареноньки». Далі, купальські розваги з дітьми продовжили мультиплікаційні герої Фіксики. Діти з захопленням брали участь у естафетах, конкурсах та пересовувались через рухомий канат. Кожен мав можливість зробити пам’ятне фото з мультяшними героями.

Спостерігали за веселощами своїх дітей та онуків - батьки, бабусі та дідусі.

Звісно, для організації будь-якого свята потрібна допомога і знову свою підтримку надали місцеві спонсори – Данилюк С.М., Танасієнко Н.М., Тарабан О.Д.

Щира їм вдячність за доброчинність та подаровану радість дітям!

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та траваНа зображенні може бути: 16 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь