Пошук

Привітали з 90-річчям Кутепову Олену Григорівну

Дата: 07.07.2021 11:30
Кількість переглядів: 388

07 липня, заступник міського голови Ольга Фоміна спільно з головою ГО «Ветерани міста Липовець» Миколою Шишківським завітали до Кутепової (Шарої) Олени Григорівни.

Сьогодні, Олена Григорівна, зустріла свій 90 річний ювілей.

Шановні гості привітати ювілярку з Днем народження, побажали міцного здоров’я, життєвого оптимізму, підтримки від родини та Божого благословення, а також подарували іменинниці квіти та пам’ятний подарунок.

Приємно здивована іменинниця приймала вітання та щиро дякувала гостям за приділену їй увагу.

Під час зустрічі, Олена Григорівна розповіла про свій трудовий шлях, який вона присвятила навчанню дітей, оскільки більше 30 років пропрацювала учителем Історії у Липовецькій ЗОШ №2. Пам’ятає, ювілярка своїх учнів, адже випустила не одне покоління випускників.

Хочеться відзначити, Олена Григорівна виховала двоє дітей, має двоє онуків та тішиться сьогодні трьома правнуками, адже діти це - найбільша втіха і стимул у житті кожної людини.

На зображенні може бути: 2 людей та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять, квітка та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь