Пошук

Відлунали шкільні прощальні вальси

Дата: 05.07.2021 13:17
Кількість переглядів: 515

Продзвенів останній шкільний дзвінок, складено зовнішнє незалежне оцінювання, залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, настав час прощання зі школою, попереду - доросле життя.

27 червня, 02 та 03 липня у школах м.Липовець відбулися святкові і водночас хвилюючі випускні вечори для учнів 11-их класів.

Зі святом та успішним закінченням школи, вступом у доросле життя вітали випускників - начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Л.П.Білозерова, директори О.І.Балега, Д.Я. Черепашук, В.П.Авраменко та учителі.

Про успіхи учнів 11-их класів говорили у своїх виступах директори шкіл, вручаючи свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та золоті медалі.

По завершенні урочистої частини у святковому вальсі закружляли щасливі хлопці та дівчата.

У цей чарівний вечір також лунали хвилюючі пісні і на останньому акорді полетіли в небо повітряні кульки, як символ прощання зі школою та дитинством.

Щиро вітаємо випускників із завершенням школи, бажаємо бути гідними громадянами нашої держави та реалізувати себе у дорослому житті. В добру путь!

На зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та повітряна кулькаНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, весілля та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, повітряна кулька та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, люди сидять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь