Пошук

Вітаємо з Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2021 08:20
Кількість переглядів: 309

Шановні працівники поліції! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Поліцейські – основна ланка безпеки в кожній громаді, місті та в Україні вцілому. Кожен день, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, Ви охороняєте спокій та життя, стоїте на варті правопорядку. Одним із вагомих здобутків нашої держави у час активної розбудови громадянського суспільства і становлення нації є створення Національної поліції України – правоохоронного органу європейського зразка.

Вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Впевнена, що Ви й надалі ефективно виконуватимете свій обов’язок, забезпечуючи правопорядок і спокій у нашій громаді.

З нагоди Вашого професійного свята прийміть щирі вітання. Бажаю, щоб Ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів. Бажаю Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра й благополуччя!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь