Пошук

Керівники міської ради привітали податківців Липовецької ДПІ з професійним святом

Дата: 02.07.2021 13:34
Кількість переглядів: 582

Фото без описуЯк завжди, за доброю традицією, 2 липня, податківці всієї країни відзначають своє професійне свято – День податківця України.

Сьогодні, 02 липня, в урочистій атмосфері в.о. міського голови Олеся Назаренко спільно з заступником міського голови Ольгою Фоміною привітали зі святом працівників Липовецької державної податкової інспекції ГУ ДФС у Вінницькій області.

Від імені виконавчого комітету міської ради Олеся Олександрівна адресувала податківцям щирі вітання міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій, оптимізму та нових досягнень.

За активну життєву позицію, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток податкової служби та з нагоди Дня податківця України, працівників податкової служби відзначено Грамотами міської ради та квітами.

Привітав зі святом своїх колег і начальник Липовецької державної податкової інспекції ГУ ДФС у Вінницькій області - Юрій Данільцев. Керівник висловив слова пошани своїм підлеглим, а також подякував за сумлінне виконання службових обов’язків.

Святковий настрій та прекрасні музичні вітання учасникам заходу подарували солісти комунального закладу «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, автомобіль та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа та стоїтьНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, троянда та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, квітка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, квітка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа та стоїтьНа зображенні може бути: 2 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та дорога


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь