Пошук

Ряд питань щодо захисту дітей вирішено на засіданні комісії Липовецької міської ради

Дата: 01.07.2021 09:36
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

30 червня, під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної за участі начальника служби у справах дітей міської ради Вікторії Іванюк відбулося засідання комісії з питань захисту дитини Липовецької міської ради.

У роботі комісії взяли участь головний спеціаліст служби у справах дітей, фахівці із соціальної роботи КЗ «ЦНСП», представник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності міської ради, керівники відповідних служб.

В ході засідання, члени комісії розглянули питання:

-про перегляд виконання та внесення доповнень до індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

-про координацію діяльності  щодо захисту прав дітей в громаді,  які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;

-про доцільність зняття з обліку дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах жительки с.Вербівка. З вищеозначених питань інформувала – головний спеціаліст служби у справах дітей Тетяна Чубатюк.

Про виконання рішення № 16 від 17.05.2021 року комунальним закладом «ЦНСП» Липовецької міської ради; про взяття під соціальний супровід сім’ї опікуна, жительки с.Нападівка доповіла - фахівець із соціальної роботи КЗ «ЦНСП» Світлана Майборода.

Про результати роботи за  ІІ квартал щодо соціального супроводу сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах поінформував - фахівець із соціальної роботи КЗ «ЦНСП» Володимир Москалюк.

Також, в ході засідання комісії було затверджено індивідуальний план соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування 2005 р.н.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь