Пошук

Ряд питань щодо захисту дітей вирішено на засіданні комісії Липовецької міської ради

Дата: 01.07.2021 09:36
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

30 червня, під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної за участі начальника служби у справах дітей міської ради Вікторії Іванюк відбулося засідання комісії з питань захисту дитини Липовецької міської ради.

У роботі комісії взяли участь головний спеціаліст служби у справах дітей, фахівці із соціальної роботи КЗ «ЦНСП», представник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності міської ради, керівники відповідних служб.

В ході засідання, члени комісії розглянули питання:

-про перегляд виконання та внесення доповнень до індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

-про координацію діяльності  щодо захисту прав дітей в громаді,  які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;

-про доцільність зняття з обліку дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах жительки с.Вербівка. З вищеозначених питань інформувала – головний спеціаліст служби у справах дітей Тетяна Чубатюк.

Про виконання рішення № 16 від 17.05.2021 року комунальним закладом «ЦНСП» Липовецької міської ради; про взяття під соціальний супровід сім’ї опікуна, жительки с.Нападівка доповіла - фахівець із соціальної роботи КЗ «ЦНСП» Світлана Майборода.

Про результати роботи за  ІІ квартал щодо соціального супроводу сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах поінформував - фахівець із соціальної роботи КЗ «ЦНСП» Володимир Москалюк.

Також, в ході засідання комісії було затверджено індивідуальний план соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування 2005 р.н.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь