Пошук

Проведено позачергову сесію міської ради

Дата: 30.06.2021 15:53
Кількість переглядів: 307

Фото без описуСьогодні, 30 червня, відбулося позачергове пленарне засідання 16 сесії міської ради 8 скликання під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко.

На засідання прибуло більшість депутатів, сесія була повноважною. У засіданні взяли участь заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, староста с.Росоша.

На сесії розглянуто ряд питань:

- про встановлення місцевих податків та зборів на території Липовецької територіальної громади;

- про затвердження розпорядження в.о. міського голови;

- про керівника Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

Про встановлення місцевих податків та зборів доповідала начальник фінансового управління міської ради - Галина Поєдинок, у своєму виступі представила до уваги присутніх презентацію та надала аргументовані відповіді на запитання.

Співдоповідачем з даного питання виступив голова постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва – Микола Бондаренко.

Микола Валентинович наголосив, що проєкт рішення відповідає принципам і цілям державної регуляторної політики, встановленими статтями 4, 8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», розроблений відповідно до Податкового кодексу України та запропонував депутатам схвалити даний проєкт рішення.

Під час розгляду питання про керівника Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області, депутати одноголосно підтримали кандидатуру на посаду директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради Побережця Руслана Борисовича, який визнаний переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу.

Загалом сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

Презентація Про встановлення місцевих податків і зборів на території Липовецької територіальної громади

На зображенні може бути: 4 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенніНа зображенні може бути: у приміщенніНемає опису світлини.На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь