Пошук

Відбувся фінальний турнір змагань з футзалу

Дата: 29.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Напередодні святкування Дня молоді, 26 червня, проведено фінальний тур змагань з футзалу.

Спортсмени зіграли чотири гри, в яких визначались срібний та бронзовий призери І спортивних ігор Липовецької територіальної громади 2021 року з футзалу.

Так, в першій грі між Щасливою і Липовцем був зафіксований перший на турнірі нічийний результат 2:2.

Наступними на майданчик вийшли вже чинні чемпіони «Камради» та «ДСНС» і в цьому матчі збірна команда Скитка-Лукашова-Липовець перемогла 4:2, чим підтвердили свої золоті медалі.

Далі росошани розтрощили в другому таймі команду Щасливої з рахунком 11:2, перший тайм був рівний і закінчився з рахунком 2:2. Здавалося б що призове місце посядуть саме росошани, але команді «ДСНС» потрібно було робити різницю у 8 голів і їм вдалося адже у щасливецьких футболістів на третю гру просто не вистачило сил.

Таким чином бронзовими призерами турніру стали команда «ДСНС», яка представляла колектив Липовецького районного сектору ДСНС України у Вінницькій області, срібними призерами «Липовецькі бродяги» і відповідно першими чемпіонами спортивних ігор Липовеччини збірна команда «Камради»!

Усі призери були нагородженні грамотами та медалями відповідного ґатунку.

 

Також в цей день змагалися шахісти. У найінтелектуальнішій грі світу прийняли участь представники чотирьох команд: с. Скитка, с. Іванька, с. Троща, с. Нападівка.

Командну перемогу святкували скитчани: Ковальчук Віталій та Шевчук Людмила, другими стали спортсмени із с.Троща, яких представляв Олександр Роговий і бронзовими - із с.Іванька, представляв сільську команду Олександр Майборода.

Індивідуальні нагороди грамоти та медалі отримали усі призери.

 

Спортивні ігри Липовеччини продовжаться восени – змаганнями з баскетболу 3х3, Стрільбою кульовою, армспортом, легкоатлетичним кросом та волейболом серед чоловіків та жінок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь