Пошук

Запальною музикою, танцями та флешмобом Липовчани відзначили День молоді

Дата: 29.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 534

Фото без описуДень Молоді — свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість не залежить від віку — вона живе в душі, тієї людини, що не перестає будувати плани і виконувати задумане.

27 червня на Молодіжній площі міста Липовець панувала святкова атмосфера. Саме тут, зібралися жителі нашої громади аби відсвяткувати це чудове свято.

Від імені виконавчого комітету міської ради привітала з Днем молоді присутніх - заступник міського голови Ольга Фоміна.

Ольга Володимирівна побажала усім миру, щастя, невичерпної енергії, оптимізму та святкового настрою.

Яскраві виступи до уваги присутніх представили дитячі танцювальні колективи.

Пісенні подарунки усім гостям свята подарували солісти міського будинку культури та гості із с.Ясенки та с.Росоша.

Свято видалось веселим та цікавим. Кожен учасник розважальної програми мав нагоду потанцювати, долучитися до флешмобу, взяти участь у конкурсах отримати призи та прохолоджувальні напої.

На зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди займаються спортом, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 4 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та їжаНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь