Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Липовецької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Липовецької територіальної громади»

Дата: 25.06.2021 14:18
Кількість переглядів: 562

Фото без описуНазва регуляторного органу – Липовецька міська рада.

Розробник документа: відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради

 

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Липовецька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення Липовецької міської ради «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Липовецької територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу.

 

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Липовецької міської ради (https://lyp.gov.ua/).

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є - забезпечення благоустрою території в населених пунктах Липовецької територіальної громади, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності територіальної громади.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу будуть прийматися у письмово, протягом одного місяця з дня оприлюднення цього проєкту за адресою: м. Липовець. вул. Героїв Майдану, 4 або за електронною адресою: liparch@outlook.com , з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь