Пошук

Обговорили проблемні питання сіл та селищ Липовецької територіальної громади

Дата: 23.06.2021 15:42
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Сьогодні, 23 червня, в актовій залі міської ради відбулася робоча нарада з старостами Липовецької територіальної громади.

У нараді взяли участь в.о. міського голови - Олеся Назаренко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради – Олег Печолат, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, а також депутати міської ради Абрамович В.В., Дишкант В.М., Скоцький С.В.

В ході наради керівники заслухали старост сіл та селищ громади,  які звернулися з проблемними питаннями щодо: проведення благоустрою у селах; ремонт дошкільного закладу у с. Зозівка; виділення земельних ділянок жителям с.Зозів та ін.

На всі порушені питання старости отримали вичерпні відповіді та роз’яснення.

По питаннях, які стосувалися фінансової сторони та виділення коштів, відповіла начальник фінансового управління - Галина Поєдинок,  стосовно ремонту дошкільного закладу та благоустрою у селах – поінформував старост заступник міського голови – Сергій Кропивницький, щодо виділення земельних ділянок надали роз’яснення в.о. міського голови - Олеся Назаренко та головний спеціаліст земельного відділу – Валерій Бабич.

В свою чергу керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олег Печолат, звернувся до старост з проханням, в термін до 02.07.2021 року подати звіт про виконання роботи за 6 місяців. А також запросив на святкування 25-ї річниці Дня Конституції України, яке відбудеться 25 червня 2021 року о 13.00 в приміщенні міського будинку культури.

Під час наради начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій Юрій Станіславський повідомив присутнім про те, що в громаді розпочато розробку плану реалізації Стратегії розвитку на 2021-2023 роки, відповідно, від старост мають надійти пропозиції для формування технічних завдань до плану Стратегії.

Заступник міського голови Ольга Фоміна запросила присутніх на святкування Дня молоді, яке відбудеться 27 червня поточного року о 19.00 на Молодіжній площі міста Липовець (судопарк).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь