Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 23.06.2021 11:51
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

23 червня, перед початком чергового засідання виконавчого комітету міської ради, в.о. міського голови Олеся Назаренко спільно з керуючим справами виконавчого комітету Олегом Печолатом, від імені виконавчого комітету міської ради привітали з ювілеєм старосту сіл Зозів та Олександрівка - Наталію Некрут, який вона відзначила 20 червня 2021 року.

Керівники побажали ювілярці міцного здоров’я, сімейного затишку, нових звершень та успіхів у справах.

Далі присутні розпочали розгляд питань, які  були винесені на порядок денний чергового засідання виконавчого комітету .

Варто відзначити, у роботі засідання взяли участь заступники міського голови, керуючий справами виконкому міської ради, начальники відділів та управлінь міської ради, депутати міської ради, старости сіл та селищ.

По питаннях щодо виконання робіт по проведенню щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки населених пунктів територіальної громади «Чиста громада»;

-про підготовку підприємств житлово – комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2021-2022 років;

- про надання дозволу на видалення зелених насаджень;

- про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

- про надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою території прилеглої до магазину «Чарівна кишеня» по  вулиці Героїв Майдану, 1   м. Липовець;

- про взяття  на квартирний облік поінформував начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства - Колодій К.В.

Про затвердження плану роботи виконавчого комітету  міської ради на ІІІ квартал  2021 року доповів керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Печолат О.В. Також, Олег Васильович довів до відома старост інформацію щодо виїздів робочої групи з перевіркою, до сіл та селищ на місця.

Про затвердження актів земельної комісії при виконавчому комітеті міської ради інформував головний спеціаліст земельного відділу - Бабич В.В.

Валерій Васильович дав обґрунтовані відповіді на запитання, які цікавили старост з питань землі.

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 20 січня 2021 року № 4 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини» інформувала - начальник служби у справах дітей - Іванюк В.В.

Під час засідання члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення щодо надання матеріальної допомоги на поховання жительці села Росоша та надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Липовецької територіальної громади про що інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Любченко В.І.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь