Пошук

Вітаємо з ювілеєм старосту с.Зозів та с.Олександрівка Некрут Наталію Миколаївну!

Дата: 20.06.2021 08:06
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Шановна Наталіє Миколаївно!

Хочемо від щирого серця привітати Вас з 60 - річчям! Ви пройшли славний шлях і Вам є чим пишатися. Ви – чарівна жінка, незамінний фахівець, прекрасна дружина, любляча мама і красива молода бабуся. Ви можете з повною упевненістю сказати – так, життя вдалося! Але, знаючи Ваш енергійний характер, ми віримо – попереду у Вас нові успіхи і звершення.

Бажаємо Вам здоров’я, побільше позитивних емоцій і яскравих подій, творчого та  цікавого життя, наповненого любов’ю, сімейним теплом, взаєморозумінням і натхненням.

Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! 

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь