Пошук

Виконавчий комітет, депутатський корпус, колектив працівників Липовецької міської ради вітають жителів с. Війтівці з нагоди свята Святої Трійці та дня села

Дата: 20.06.2021 08:20
Кількість переглядів: 538

Дорога громадо!

Щиро вітаємо Вас з великим християнським святом – Днем Святої Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів.

Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд. Віриться, що у день Зіслання Святого Духа світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.

Сердечно бажаємо всім Вам, дорогі односельчани, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь родині, Війтівчані та всій Україні. Нехай єднає нас світло незгасних людських чеснот і у всьому допомагає всесильний і всемилостивий Господь!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Війтівці!

День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Дозвольте щиро привітати вас всіх із Днем  села!

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села Війтівці, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

  Від щирого серця й від усієї душі зичимо усім нам  здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє Ваше та нашого села.

Тож нехай же і надалі процвітає наше село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Хай квітнуть наші Війтівці!

Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь