Пошук

Привітали медичних працівників на передодні професійного свята

Дата: 19.06.2021 08:55
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Щороку у третю неділю червня  відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я.

З цієї нагоди, 18 червня, в залі міського будинку культури панувала святкова атмосфера. Привітати з професійним святом людей у білих халатах, які щохвилини стоять на  варті охорони  здоров’я нашої громади, прийшли керівники міста.

Щирі вітання та слова вдячності за сумлінну та добросовісну працю  адресувала присутнім  в.о.міського голови - Олеся Назаренко.

«Професія медика - найгуманніша  в світі, на медичних працівників  покладено  відповідальність  за найбільшу  цінність людини – її життя та здоров’я. Ваша робота вимагає уміння поєднувати високий професіоналізм з найкращими людськими якостями - знання, вміння, дбайливість та чуйність» - зазначила у своєму вітальному слові Олеся Олександрівна.

В ході урочистостей кращих працівників медичної галузі, за активну життєву позицію, сумлінну та самовіддану працю, високі професійні якості, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків було відзначено Почесними грамотами та пам’ятними подарунками міської ради.

Привітали своїх колег з професійним святом і головний лікар КНП «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради – Олександр Дмитрук, директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради - Василь Бондар, директор КНП «Липовецька обласна лікарня відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно - рухового апарату Вінницької обласної Ради» - Наталія Фармагей, директор Філії  КУ ТМО ВОЦЕМДМК ВОР Липовецька СМД – Сергій Гульман. Вони додали свої щирі вітання, нагороди та квіти.

По завершені офіційної частини, гарний настрій та музичні вітання з побажаннями добробуту та злагоди в домівках, доброти та чуйності в серцях, мудрості та виваженості у роботі, подарували присутнім солісти та творчі колективи комунального закладу «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь