Пошук

Депутати восьмого скликання зібралися на позачергову сесію міської ради

Дата: 18.06.2021 15:15
Кількість переглядів: 534

Фото без опису18 червня під головуванням в.о.міського голови Олесі Назаренко відбулося пленарне засідання позачергової 15 сесії міської ради.

В роботі сесії взяли участь 22 депутати, запрошені заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради.

Перш ніж розпочати роботу, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих учасників АТО.

Далі було обрано секретаріат з числа депутатського корпусу, а саме: В.М. Бичкова, С.І. В’юника, Н.С.Соловйову.

В ході роботи депутати проголосували за внесення змін до рішення 14 сесії міської ради 8 скликання від 28 травня 2021 року № 323 «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік у новій редакції».

Підтримали зміни до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 43 «Про затвердження Міських програм».

Підтримали депутати клопотання начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради, про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», жительці с.Нападівка.

По питанню припинення комунального підприємства «Липовецька дирекція кіновідеомережі» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області шляхом ліквідації, інформувала головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради - Аліна Кобзар. Далі депутати заслухали директора КП «Липовецька дирекція кіновідеомережі» Липовецької міської ради - Романа Баліцького, щодо роботи даного комунального підприємства. Зваживши всі за і проти, депутати проголосували за припинення комунального підприємства «Липовецька дирекція кіновідеомережі» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області шляхом ліквідації.

В ході сесійного засідання депутати прголосували за низку рішень, що стосувалися передачі та закріплення майна комунальної власності Липовецької територіальної громади на праві оперативного управління.

Великий блок питань, розглянули народні обранці стосовно:

-включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги;

- надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);

- надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою створення громадського пасовища;

- затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);

-затверджено Положення про громадські пасовища та ін.

Сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

Детальніше з прийнятими рішеннями позачергової 15 сесії міської ради 8 скликання можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради, в терміни відповідно регламенту міської ради.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та люди сидятьНа зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь