Пошук

Відзначили дільничних офіцерів Липовецької територіальної громади

Дата: 18.06.2021 11:44
Кількість переглядів: 357

Щороку 18 червня  в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішній справ.

Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами та ін. Саме від роботи дільничного офіцера залежить спокій мешканців у населених пунктах нашої громади.

Сьогодні, 18 червня в урочистій атмосфері з  професійним святом в.о.міського   голови Олеся Назаренко привітала старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГНПУ у Вінницькій області майора поліції - Олександра Дажуру та дільничного офіцера поліції сектору превенції відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГНПУ у Вінницькій області старшого лейтенанта поліції - Юрія Западинського.

Олеся Олександрівна подякувала дільничним інспекторам за сумлінну та самовіддану працю, високі професійні якості, вагомі досягнення у сфері боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, побажала міцного здоров’я, родинного затишку та спокійного несення варти, а також відзначила Грамотами міської ради та пам’ятними подарунками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь