Пошук

Новини спорту

Дата: 16.06.2021 09:43
Кількість переглядів: 309

Нещодавно, в рамках І спортивних ігор Липовецької територіальної громади 2021року відбулися змагання з настільного тенісу, шашок та гирьового спорту.

Учасників змагань привітали заступник міського голови Ольга Фоміна, голова ВПГО ВФСТ «Колос» – Микола Любченко та головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту – Ігор Ревацький.

Керівники побажали учасникам спортивних ігор чесної боротьби, гарного настрою та задоволення від змагань.

Далі, шашкісти змагалися на террасі приміщення "Колос", тенісисти та гирьовики залишились у спортивному залі Липовецької ДЮСШ.

У змаганнях з настільного тенісу взяли участь шість команд, які представляли свої села: Росоша, Троща, Щаслива, Лукашова, Славна та Струтинка. Чотири команди представляли трудові колективи: ОЗ "Липовецька ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Липовецької міської ради, Липовецької ДЮСШ і Липовецького районного сектору ДСНС України у Вінницькій області.

В підсумку гри  в настільному тенісі серед жінок призерами змагань стали Федоріна Марина (ОЗ "Липовецька ЗОШ І-ІІІ ст. №2) – 3 місце, Коваль Діана (с. Щаслива) – 2 місце, перемогу отримала - Присяжнюк Олена з с. Струтинка.

Серед чоловіків третім став Єрохін Віталій з Славної, срібним призером Претолюк Андрій (Лукашова), чемпіоном Ягнич Владислав з с. Росоша.

У змаганнях з гирьового спорту участь прийняли чотири команди: Квартальний Владислав с.Скитка, Кодрян Денис- с.Струтинка,  Поліщук Олег -Липовецький районний сектор ДСНС України у Вінницькій області та вперше серед жінок Бойченко Катерина з с.Троща виконала навіть кілька вправ із пауерліфтингу чим здивувала учасників змагань так і суддівську колегію. Усі призери змагань були нагородженні грамотами та медалями відповідного ґатунку.

Призерами І кубку з шахів Липовецької територіальної громади 2021 року стали: Майборода Олександр м.Липовець – бронзовий, Шендерук Петро с.Росоша – срібний та переможець і володар кубку Пилипчук Олександр із с.Зозівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь