Пошук

Обговорили план заходів з відзначення 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді у Липовецькій територіальній громаді

Дата: 16.06.2021 11:00
Кількість переглядів: 397

День Конституції України – одне з головних державних свят, яке має відзначатися на належному рівні з метою підвищення авторитету Основного Закону як загальносуспільної цінності.

Сьогодні, 16 червня під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення на теренах нашої громади 25-ї річниці Конституції України.

Учасники засідання обговорили план заходів урочистостей, розглянули організаційні питання та внесли ряд уточнень.

Врахувавши пропозиції членів оргкомітету було вирішено, провести урочистості з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України 25 червня поточного року о 13.00 в приміщенні міського будинку культури.

Програмою свята передбачено вітання в.о.міського голови, відзначення кращих працівників галузей громади та святкова програма.

Оскільки в останню неділю червня відзначається День молоді, члени організаційного комітету також обговорили питання щодо організації свята.

Адже юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, тому свято має відбутися на належному рівні.

Попередньо, присутні вирішили, святкування Дня молоді провести у Липовецькій територіальній громаді 27 червня 2021 року о 18.00 на території місцевого судопарку. Детальна програма святкових заходів буде оприлюднена додатково.

На зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та люди сидятьНа зображенні може бути: 4 людей та люди сидятьНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь