Пошук

Спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 15.06.2021 16:05
Кількість переглядів: 366

Фото без опису15 червня, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; з гуманітарних питань.

В роботі постійних комісій взяли участь в.о. міського голови О.О.Назаренко, запрошені заступники міського голови С.С.Кропивницький, О.В.Фоміна, керуючий справами ( секретар) виконавчого комітету О.В. Печолат, начальники структурних підрозділів міської ради та члени постійних комісій.

Головував на спільному засіданні Микола Бондаренко. В ході роботи депутати розглянули понад двадцять питань порядку денного, серед яких, проєкти рішень щодо внесення змін: «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік»; «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2021 рік у новій редакції»; до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2021 – 2025 роки; «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету».

Крім проєктів рішень про внесення змін, члени комісії розглянули низку проєктів про передачу та закріплення майна комунальної власності Липовецької територіальної громади на праві господарського відання комунальному підприємству «Комунсервіс».

В свою чергу, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради – Віктор Любченко озвучив клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Нападівка, яка виховує п’ятеро дітей.

Під час засідання голова фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА» у Липовецькій міській раді – Микола Бондаренко інформував депутатів про підготовлене звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо продовження терміну виконання Держаної програми «Питна вода України» до 2026 року.

Депутати опрацювали всі проєкти рішень, заслухали доповідачів, а також дали згоду винести всі проєкти рішень з зауваженнями та пропозиціями на розгляд позачергової 15 сесії міської ради.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь