Пошук

Інформаційна нарада для старост сіл та селищ Липовецької громади

Дата: 10.06.2021 08:27
Кількість переглядів: 1017

09 червня в актовому залі міської ради  відбулася інформаційна нарада для старост сіл та селищ Липовецької територіальної громади.

В ході наради обговорювалися питання різних сфер життєдіяльності громади, в тому числі значна увага була приділена питанням призначення субсидій згідно нових правил.

З інформацією про відкриття рахунків та замовлення пенсійних карток для отримання пенсій у Липовецькому відділенні Ощадбанку виступила начальник Липовецького відділення Ощадбанку Світлана Ошовська.

Про подачу контактних даних для розміщення на офіційному сайті міської ради, звернулася з проханням до старост начальник організаційного відділу – Інна Рябоконь.

Про виконання вимог НСЗУ щодо забезпечення фізичної доступності  будівель для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, які проживають на території сіл та селищ нашої громади, поінформував директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико – санітарної допомоги» Липовецької міської ради – Василь Бондар.

В свою чергу, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Віктор Любченко довів до відома старост актуальну інформацію про нововведення у  призначенні та нарахуванні житлових субсидій.

Детальне роз’яснення щодо переліку документів, заповнення заяв та декларацій, які потрібно подати до відділу соціального захисту та охорони здоров’я, щоб отримати житлову субсидію надала присутнім провідний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Галина Стахмич.

По завершені наради, старости отримали інформаційні матеріали про нововведення з призначення субсидій, а також зразки заяв і декларацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь