Пошук

Проведено позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської

Дата: 09.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 561

Фото без описуПроведено позачергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської

У зв’язку із виникненням нагальних питань, 09 червня, під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь заступники міського голови, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ.

Згідно порядку денного членами виконавчого комітету було розглянуто 6 питань зокрема:

-про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво тротуару по вул. Замкова та вул. Виноградна в м. Липовець Вінницького району Вінницької області;

- про визнання рішення виконавчого комітету Липовецької міської ради від 23 жовтня 2020 року № 87 «Про заборону стихійної торгівлі в місті Липовець» таким, що втратило чинність;

-про надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою території прилеглої до торгового центру по вул. В. Липківського, 65 - інформував присутніх начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства міської ради Костянтин Колодій.

Про здійснення приватизації об’єкта малої приватизації шляхом викупу покупцем, який подав заяву на участь в аукціоні за запропонованою ціною, що є не нижчою стартової ціни та про зняття з обліку безхазяйного нерухомого майна, приміщення районного військового комісаріату, що розташоване на території Липовецької територіальної громади - доповіла начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради Алла Богдан.

З питання про втрату чинності рішень виконавчого комітету міської ради від 16.04.2020р. та від 17.03.2021р. поінформувала - начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради Ірина Дзіпетрук.

Заслухавши кожного доповідача, члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень одноголосно.

На зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь