Пошук

Відзначили переможців конкурсу «Інтелект громади 2021»

Дата: 09.06.2021 10:12
Кількість переглядів: 405

Фото без опису09 червня, в актовій залі міської ради відбулося нагородження талановитих дітей громади, які мають здібності до точних наук: фізики, математики, інформатики.

Як ми повідомляли раніше, засновником даного конкурсу є наш земляк, доктор математичних наук Львівського педагогічного університету - Володимир Щедрик. Саме, Володимир Пантелеймонович щороку відзначає своєю премією обдарованих дітей Липовеччини.

Сьогодні, почесну місію виконали в.о.міського голови Олеся Назаренко та заступник міського голови Ольга Фоміна. Вони відзначили переможців конкурсу Грамотами міської ради та вручили грошові винагороди від Володимира Щедрика.

Також керівники висловили слова вдячності учителям, які були присутні на вручені, за кропітку працю та гарну підготовку учнів, яка увінчується успіхом дітей.

На зображенні може бути: 9 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 10 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНемає опису світлини.На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь