Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 09.06.2021 09:37
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

Назва регуляторного органу – Липовецька міська рада.

Проєкт регуляторного акту передбачає необхідність врегулювання правових відносини з розповсюджувачами зовнішньої реклами на території Липовецької територіальної громади.

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Липовецька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення Липовецької міської ради «Про  затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Липовецькій територіальній громаді Вінницького району Вінницької області» та аналіз його регуляторного впливу. Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу буде розміщений на офіційному сайті Липовецької міської ради (https://lyp.gov.ua/).

Даний проєкт рішення підготовлений з метою:

- дотримання Закону України «Про рекламу»,  Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», ПКМУ від 29.12.2003 р. № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами».

- забезпечення надходжень до бюджету Липовецької міської ради.  

Зауваження та пропозиції приймаються письмово, протягом одного місяця з дня оприлюднення цього проєкту та аналізу його регуляторного впливу в приміщенні Липовецької міської ради за адресою: м. Липовець. вул. Героїв Майдану, 4 або на електронну пошту lypovetsmr@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь