Пошук

Новини спорту

Дата: 09.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

06 травня, Липовецька команда «Факел» прийняла участь фінальному матчі Кубку Вінницької області з футболу, що проходив у м. Шаргород.

Липовецький «Факел» зустрічався із командою «Моноліт» з м. Козятин.

На трибунах фіналістів кубку гучно підтримували близько 500 місцевих глядачів та два сектори фанатів з Липовця та Козятина. Дружна підтримка вболівальників додавала запалу до запеклої боротьби на футбольному полі.

Перший тайм пройшов за цілковитої переваги липовецької команди, але рахунок табло був рівний 1:1, на гол липовчанина Чернеги на 35-й хвилині, перед свистком на перерву капітан «Моноліта» Балинський відповів своїм влучним пострілом.
На самому початку другого тайму стався мабуть ключовий епізод матчу. Липовецька команда втратила свого капітана. На рівному місці отримав травму кращий гравець Вінницької області останніх років та кращий бомбардир поточного сезону Владислав Васалатій. Відбулась необхідна заміна та перебудова тактики на гру, в підсумку гра вирівнялась і події на футбольному полі розвивались зустрічними атаками. Але все ж таки ближчими до перемоги в основний час були липовчани, вийшовши на заміну Артем Головатюк мав прекрасний шанс вирвати перемогу, але не використав вихід один на один із голкіпером козятинчан. Основний час так і закінчився з рахунком 1:1.
За регламентом змагань гра перейшла у додаткові два тайми по 15 хв. Маючи досвід програних двох серій пенальті за останні 5 років, тренер команди та гравці Факела ні в якому разі не хотіли відкладати визначення володаря кубку області до післяматчевих пенальті. Знову міг вирішувати форвард команди Головатюк Артем, але лише «регбійним» прийомом захисник Моноліта зупинив вихід на воротаря.
В підсумку рахунок матчу не змінився і володар кубку вирішувався у серії одинадцятиметрових ударів. Спочатку гравці обох команд зробили по 3 точних постріли, а потім не по роках досвідчений голкіпер «Моноліту» парирував два удари липовчан, між цим забивши свою спробу і тим самим приніс трофей своїй команді.
На жаль наша команда «Факел» знову поступились у фіналі. Бувають важкі дні і цей день безперечно можна назвати найважчим. Адже гравці, тренер, керівники команди, вболівальники і загалом Липовецька територіальна громада доклали максимум зусиль, щоб бути на вершині. Але це життя і воно вносить свої корективи. Проте на всі ситуації потрібно дивитись з позитивом. І тепер потрібно докласти всі свої сили для перемоги у головному футбольному турнірі Чемпіонаті Вінницької області. Разом до перемоги!
Наступний матч відбудеться у м. Липовець на місцевому стадіоні «Колос» у суботу 12 червня 2021 року. Початок зустрічі 16-00 год. На Липовеччину завітає минулорічний володар кубку Вінницької області, команда ФК «Орлівка» Теплик.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь