Пошук

Запрошуємо долучитися до ознайомчої поїздки в рамках реалізації проєкту «Сімейні молочні ферми – добробут людей та сталий розвиток села»

Дата: 07.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Відділ економічного аналізу та залучення інвестицій Липовецької міської ради повідомляє наступне. В ході реалізації проєкту «Сімейні молочні ферми – добробут людей та сталий розвиток села» планується робоча ознайомча поїздка в Хмельницьку область. Даний проєкт спрямований на розвиток молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі. Проект реалізується Кластером “Натуральне молоко”, за підтримки ТОВ “УкрМілкІнвест”, та має всі перспективи стати одним з рушіїв розвитку сільської місцевості України. Учасникам проекту надаються інвестиції на придбання сільгосптехніки, будівництво приміщень та на купівлю ВРХ. Крім того, організаторами проєкту забезпечується зооветеринарне обслуговування, послуги осіменіння, технологічна карта кормів, забезпечення силосу, бухгалтерський облік, отримання дотацій.

Під час поїздки буде здійснено відвідування  сімейних молочних ферм, створених за підтримки проєкту. Участь у робочій поїздці безкоштовна, виїзд з Вінниці. Термін поїздки – 1 день. Виїзд планується в середині червня.

Додатково ознайомитися з проектом можна на  сайті  https://smf.org.ua/

Усіх зацікавлених осіб просимо повідомити про бажання взяти участь у поїздці до 09.06.2021 р. за тел. 0978702394 Тітенко Cвітлана.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь