Пошук

Яскраве святкування Велодня у м.Липовець

Дата: 07.06.2021 09:30
Кількість переглядів: 567

Фото без описуТрадиційно за ініціативи ГО "Velolove" та підтримки Липовецької міської ради щороку у м. Липовець проводиться святкування Велодня. Не виключенням став і 2021 рік.

Сонячного недільного ранку, 06 червня, до велопарку завітали усі бажаючі жителі нашої громади, які виявили бажання долучитися до спортивних змагань на велосипедах.

Святкова атмосфера панувала у велопарку.

Учасників змагань привітали організатори свята члени ГО "Velolove" Юрій Станіславський та Алла Заблоцька, а також ознайомили дітей з програмою та умовами змагань.

Першими на старт вийшли найменші – малята. Далі стартували команди Липовецьких загальноосвітніх шкіл та учні Зозівської ЗОШ.

Свято видалося веселим і разом з тим серйозним, багатим на вияв сили волі у боротьбі за перемогу.

Кожен учасник отримав позитивні емоції і звісно солодкі та пам’ятні подарунки.

Щира вдячність за підтримку у проведенні свята Липовецькій міській раді, Липовецькій профспілці працівників державних установ, Липовецької профспілці працівників освіти, волонтерській групі «Заради майбутнього» та депутату міської ради Д.А. Шмигуну.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, people riding bicycles, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, дитина, люди стоять, велосипед, мотоцикл та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, велосипед та дорогаНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, велосипед, на відкритому повітрі та текст «A»На зображенні може бути: дорогаНа зображенні може бути: 1 особа, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, people riding bicycles, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, кулька та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, playing a sport, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять, велосипед та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, велосипед та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь