Пошук

Вітання до Дня журналіста

Дата: 04.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Шановні працівники засобів масової інформації, журналісти прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

День журналіста - це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.

Дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюєте здобутки і вказуєте на проблеми.

Шановні працівники засобів масової інформації Липовецької територіальної громади, 06 червня, ви відзначатимете своє  професійне свято, ця дата є чудовою нагодою вкотре засвідчити вам свою повагу за непросту, але таку потрібну для всіх нас працю. Ви – невід’ємна ланка, що допомагає людям чути владу, а владі – людей.

На передодні свята, зичу вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, а  газетні статті цікавими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!

 

З повагою та найкращими побажаннями

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь