Пошук

Проведено засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 269

Фото без описуСьогодні, 02 червня під головуванням  в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося засідання Липовецької міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилося питання про недоцільність відкриття пришкільних таборів закладах освіти Липовецької міської ради.

З інформацією про винесення на розгляд комісії ТЕБ та НС питання, щодо доцільності відкриття та роботи пришкільного табору з денним перебуванням на базі опорного закладу «Липовецька загальноосвітня школа I-III ст. №2 виступила в.о. міського голови, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Назаренко О.О.

В ході засідання члени комісії заслухали начальника управління освіти, культури та спорту міської ради Білозерову Л.П., щодо недоцільності відкриття пришкільних таборів закладах загальної середньої освіти Липовецької міської ради у зв’язку із продовженням карантинних обмежень до 30 червня 2021 року та встановленні в нашому регіоні «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

В свою чергу начальник Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області В’юник С.І. зазначив, що відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020р. №43 про «Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID-19)», виконати дані умови складно і відкриття пришкільних таборів закладах загальної середньої освіти Липовецької міської ради є недоцільним.

Начальник Липовецького районного сектору ГУ ДСНС  України у Вінницькій області  Бондарчук М.С. повідомив, що потрібно отримати дозвіл на відкриття пришкільних таборів закладах загальної середньої освіти Липовецької міської ради, який видається при виконанні вимог пожежної безпеки у ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, на території України продовжено дію карантину до 30 червня 2021 року (п.1 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами)),

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА :

1.Інформацію начальника управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозерової Л.П., начальника Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області В’юника С.І., начальника Липовецького районного сектору ГУ ДСНС  України у Вінницькій області  Бондарчука М.С  прийняти до відома.                                                                                     

2.Начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозеровій Л.П. відкривати в червні місяці 2021 року в закладах освіти Липовецької міської ради пришкільні табори недоцільно.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника  управління  освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозерову Л.П.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь