Пошук

Свято дитинства проведено для дітей Липовецької територіальної громади

Дата: 01.06.2021 17:11
Кількість переглядів: 530

Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Липовецькій територіальній громаді було проведено прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

На свято дитинства завітали представники міської влади, а саме в.о. міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна, заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Геннадій Терлецький, начальник служби у справах дітей Вікторія Іванюк.

З вітальним словом до учасників свята звернулася Олеся Назаренко. Вона щиро зичила кожній дитині щастя, радості, міцного здоров’я, гарного настрою та здійснення мрій.

Протягом кількох годин діти брали участь у конкурсах, спортивно - розважальній та ігровій програмах, виконували малюнки на асфальті під назвою «Мрії дитинства», були учасниками караоке та ін.

Чудову концертну програму з танцями та піснями, підготували для присутніх талановиті діти нашої громади, вихованці міського будинку культури та дитячо-юнацького центру.

Усі діти присутні на святі отримали солодкі гостинці від Липовецької міської ради, які вручали працівники служби у справах дітей.

Варто відзначити, оскільки карантинні заходи продовжуються, святкові заходи були проведені з дотриманням встановлених правил і норм щодо карантину.

Всі учасники святкової програми були поділені по локаціях де панував справжній азарт та захоплення щасливих дітей.

Сподіваємось, свято дитинства вдалося, діти отримали позитивні емоції, радість спілкування, солодкі презенти, а головне піклування та увагу дорослих.

Нехай сьогоднішнє свято надовго залишиться у дитячих спогадах, як промінь світла.

На зображенні може бути: 11 людей, дитина, люди стоять, взуття та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та телефонНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дитина та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, people walking, люди стоять, взуття та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, дитина, people playing sports, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, people walking та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, дитина, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людей, дитина та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь