Пошук

Інформаційно-виховний захід «Живемо сьогодні – думаємо про завтра»

Дата: 01.06.2021 15:15
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Відповідно до плану заходів з відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 01 червня, на базі Липовецького районного сектору філії ДУ «Центр пробації» фахівцями КЗ «Липовецький міський центр соціальних служб» та сектору з питань пробації проведено інформаційно-виховний захід на тему: «Живемо сьогодні – думаємо про завтра».

На захід були запрошені молоді особи, що відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково.

З учасниками інформаційно-виховного заходу проведено змістовний діалог в ході якого вдалося простежити шлях особистості з дитячого віку до теперішнього часу. Обговорено важливі події у житті кожного, з’ясовано що саме є індикатором поведінки у теперішньому часі. Всі учасники були активними, конструктивно висловлювались та робили логічні висновки.

Незважаючи на свій молодий вік, усі вони мають за плечима школу життя, якої не бажають нікому і, як би це скептично не звучало, готові ділитись власним досвідом заради кращого майбутнього молодого покоління.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь