Пошук

У міській раді проведено щотижневу робочу нараду

Дата: 31.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

31 травня в.о. міського голови Олеся Назаренко провела щотижневу робочу нараду з керівниками управлінь та відділів міської ради за участю заступників міського голови.

В ході наради керівники інформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили планування роботи на поточний тиждень. Зокрема, піднімалися фінансові питання, питання в галузі освіти, соціального захисту, медицини, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

За словами заступника міського голови О. Фоміної, 01 червня у м.Липовець відбудуться масові заходи до Дня захисту дітей.

02 червня діти пільгових категорій громади відвідають Подільський зоопарк у  м.Вінниця, а також на поточному тижні заплановано засідання опікунської ради.

В свою чергу начальник управління освіти, культури молоді та спорту Л.Білозерова поінформувала, що учні випускних класів нашої громади продовжують складати ЗНО.

Варто відзначити, кожен відділ міської ради працює із зверненнями громадян з різних питань, а саме видача довідок, характеристик, впорядкування, присвоєння адрес, запити та інше.

Заслухавши кожного керівника, Олеся Олександрівна підвела підсумки наради, а також дала певні доручення  на поточний тиждень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь