Пошук

Відбулася 14 сесія міської ради 8 скликання

Дата: 28.05.2021 15:03
Кількість переглядів: 622

Фото без описуСьогодні, 28 травня, в.о. міського голови Олеся Назаренко провела чергову 14 сесію Липовецької міської ради 8 скликання, в якій взяли участь 21 депутат. Також на сесію були запрошені заступник міського голови, керуючий справами ( секретар ) виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради,  директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради, головний лікар КНП «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради.

Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників України та перейшли до розгляду 30-ти питань порядку денного.

Оскільки питання попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій, депутати підтримали ряд проєктів рішень одноголосно, зокрема про затвердження старости села Лозувата інформував народних обранців - керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Липовецької міської ради Олег Печолат. Оскільки Наталія Мазурчак достроково припинила свої повноваження, Тетяну Бурячок затверджено старостою села Лозувата.

Під час розгляду питання стосовно Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, у депутатів виникли питання, на що начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова дала вичерпні відповіді.

В ході засідання розглянули депутати низку земельних питань:

- про припинення права користування земельною ділянкою;

- про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);

-про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв);

- про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

-про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та ін. Звісно в ході їх розгляду у депутатів також виникали певні питання, обґрунтовані відповіді та роз’яснення надала - начальник земельного відділу Катерина Смішко.

Також депутати підтримали проєкт про закріплення депутатів міської ради 8 скликання за виборчими округами.

Загалом засідання сесії пройшло злагоджено і конструктивно.

Варто відзначити, в.о. міського голови Олеся Назаренко довела до відома депутатського корпусу гарну новину про те, що наша територіальна громада стала переможцем конкурсу «Комфортні громади»  і отримає 320 тис. грн. які будуть спрямовані на медичну ланку Липовецької територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь