Пошук

Нарада з старостами сіл та селищ Липовецької територіальної громади

Дата: 21.05.2021 14:51
Кількість переглядів: 531

Фото без описуСьогодні, 21 травня, в актовій залі міської ради відбулася робоча нарада з старостами Липовецької територіальної громади.

Під час наради до присутніх звернувся начальник відділу надання адміністративних послуг виконкому Липовецької міської ради Олександр Скоцький. Він поінформував про роботу ЦНАПу, про перелік надання послуг та консультацій жителям Липовецької територіальної громади, а також запросив старост сіл та селищ до співпраці.

Детальне роз’яснення щодо ведення погосподарських книг, про виписки з них, про видання копії рішень щодо декомунізації, впорядкування адресного господарства та інше, довів до відома старост державний реєстратор речових та майнових прав відділу надання адміністративних послуг – Олексій Кокот.

Про проблемні питання галузі культури інформував старост заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту - Геннадій Терлецький.

Про продовження робіт в громадах з облаштування спортивних майданчиків, тренажерних залів, волейбольних майданчиків доповів директор Липовецької ДЮСШ - Микола Любченко. А також повідомив про відкриття І спортивних ігор Липовецької територіальної громади 2021 року.

В свою чергу керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Олег Печолат звернув увагу присутніх на необхідності взяття участі в онлайн-практикумі із застосування законодавства на  тему: «Надання нотаріальних послуг в територіальній громаді» яке проводитиме Асоціація міст України 25 травня 2021 року, а також підвів підсумки наради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь