Пошук

Навчання з керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту

Дата: 20.05.2021 11:15
Кількість переглядів: 397

Фото без описуВідповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 року № 1659-р « Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік» в липні 2021 року запланована комплексна перевірка органів управління та сил цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту: районних ланок , ланок територіальних громад, спеціалізованих служб цивільного захисту області.

З метою підготовки до комплексної перевірки Липовецької міської ради 20 травня, начальник сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Володимир Михайленко провів навчання з керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту Липовецької міської територіальної громади.

В ході навчання до керівників спеціалізованих служб доведено «План підготовки комплексної перевірки ланки Липовецької міської територіальної громади Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту».

На зображенні може бути: 3 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь