Пошук

Депутати міської ради зібралися на позачергову 13 сесію

Дата: 19.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 643

Фото без опису19 травня, депутати міської ради зібралися на засідання позачергової 13 сесії Липовецької міської ради VIII скликання.

Відкрила засідання позачергової сесії в.о. міського голови Олеся Назаренко. Присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

В роботі сесії взяли участь 23 депутати, а також запрошені заступник міського голови – Фоміна О.В., керуючий справами (секретар ) виконавчого комітету – Олег Печолат, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради, а також на сесію прибули – директор КП «Липовецька дирекція кіновідеомережі» - Баліцький Р.С., голова СФГ «Полюс» с.Зозівка – Пустовіт О.В., голова СФГ «Вишня » - Марчук В.С., голова ФГ «Балацького» - Балацький І.Д., директор КОЗО "Липовецька загальноосвітня школа І - ІІІ ст.№1 ім. В. Липківського Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області" – Авраменко В.П., голова РО Профспілки працівників освіти – Кучер В.В., голова ГО «Спілка учасників АТО/ООС Липовецької та Турбівської громад Вінницького району» - Яремчук Ю.М.

По питанню щодо внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року №42 «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами) інформувала присутніх начальник фінансового управління міської ради – Галина Поєдинок.

Розглянувши друге питання порядку денного про включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги, представники депутатського корпусу запропонували зняти його з розгляду на доопрацювання.

В свою чергу, начальник земельного відділу Катерина Смішко доповіла депутатам, що фахівцями земельного відділу проводиться аудит земель нашої громади.

Жвава дискусія виникла в обговоренні третього питання, щодо плану оптимізації мережі закладів загальної середньої та дошкільної освіти Липовецької міської ради. Чимало зауважень та пропозицій звучало від депутатів, директора КОЗО "Липовецька загальноосвітня школа І - ІІІ ст.№1 ім. В. Липківського Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області"- Василя Авраменка, голови РО Профспілки працівників освіти – Володимира Кучера. В результаті обговорення, депутати проголосували за план оптимізації мережі закладів загальної середньої та дошкільної освіти зі змінами.

На зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та люди сидятьНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь