Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 19.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 457

Фото без опису19 травня, під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь заступник міського голови Ольга Фоміна, керуючий справами виконкому міської ради Олег Печолат, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ.

Згідно порядку денного члени виконавчого комітету розглянули 7 питань.

Про організацію роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх та літнього відпочинку дітей інформувала заступник міського голови з питань виконавчої діяльності ради - Ольга Фоміна.

Щодо надання дозволу на перерахунок проектно – кошторисної документації доповів начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій - Юрій Станіславський.

Про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання жительці с.Зозів та надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Липовецької територіальної громади інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Віктор Любченко.

В ході засідання члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про затвердження актів земельної комісії при виконавчому комітеті міської ради, який озвучила присутнім начальник земельного відділу- Катерина Смішко.

Про заходи з попередження дитячої бездоглядності та захисту прав дітей в громаді інформувала начальник служби у справах дітей –Вікторія Іванюк.

Про взяття на квартирний облік дитину позбавлену батьківського піклування 2005 р.н. доповів начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства - Костянтин Колодій.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено й конструктивно, члени виконавчого комітету підтримали усі проєкти рішень одноголосно.

На засідання була запрошена начальник відділу соціальних допомог №3 м.Липовець Вінницької РДА - Тетяна Бевза.

Тетяна Миколаївна довела до відома старост інформацію стосовно нововведень у призначенні житлових субсидій, а також дала роз’яснення щодо правильного заповнення заяв та декларацій, які подаватимуться жителями громади до відділу соціального захисту та охорони здоров’я Липовецької міської ради.

На зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди сидятьНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, sitting та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь