Пошук

Нагальні питання громади обговорили на спільному засіданні постійних комісій

Дата: 18.05.2021 17:01
Кількість переглядів: 457

Фото без опису18 травня, в залі засідань міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва голова комісії М.В.Бондаренко та з гуманітарних питань – В.А.Дорошенко.

В роботі постійних комісій взяли участь запрошені заступники міського голови С.Кропивницький, О.Фоміна, начальники структурних підрозділів міської ради та члени постійних комісій.

Під час засідання, депутати розглянули нагальні питання, які потрібно вирішити для громади, а саме: внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року №42 «Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік». Детальне роз’яснення по даному питанню, депутатам донесла начальник фінансового управління - Галина Поєдинок.

Про план оптимізації мережі закладів загальної середньої та дошкільної освіти Липовецької міської ради інформувала присутнім начальник управління освіти, культури, молоді та спорту – Леся Білозерова. Леся Петрівна, дала обґрунтувані відповіді на запитання, які виникли у членів постійних комісій, а також прийняла до уваги пропозиції депутатів.

Заслухавши доповідачів, депутати вирішили, рекомендувати до розгляду питання, на позачергову 13 сесію міської ради 8 скликання.

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа та стоїть


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь