Пошук

Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин

Дата: 18.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 398

Фото без опису18 травня під керівництвом голови комісії Дмитра Шмигуна відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

В роботі комісії взяли участь члени постійної комісії, окрім того були запрошені заступник міського голови С.Кропивницький, начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради І.Рябоконь, начальник земельного відділу виконавчого комітету міської ради К.Смішко та начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності А.Богдан.

Присутні розглянули питання щодо включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги.

По даному питанню інформувала начальник земельного відділу Катерина Смішко.

Депутати детально вивчили дане питання та рекомендували внести проєкт рішення на розгляд позачергової сесії міської ради, що відбудеться 19 травня 2021 року.

На зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та sittingНа зображенні може бути: 3 людей та люди сидять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь