Пошук

Зустріч керівників міської ради з прийомними батьками

Дата: 18.05.2021 10:21
Кількість переглядів: 345

Фото без описуВсе найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Сім’я – це джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Саме в сімейному колі людина формується як особистість, збагачується скарбами попередніх поколінь, переймає духовний спадок, щоб передати його своїм дітям.

В рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї, 18 травня до міської ради були запрошені прийомні сім’ї нашої громади. Оскільки батьки не мали змоги прийти, тому на зустріч прийшли лише прийомні мами - Свящук Олена Арсентіївна із с.Ганівки та  Резюк Світлана Вікторівна із м.Липовець.

Саме вони, здійснили життєвий подвиг прийнявши у свої сім’ї дітей, що залишилися без піклування батьків, аби повернути їм те, що волею долі відібрало життя - батьківську любов та віру в добро і людяність.

Привітали присутніх з Міжнародним днем сім’ї  в.о. міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна, начальник служби  у справах дітей Вікторія Іванюк.

Керівники подякували прийомним батькам за нелегку щоденну працю, безмірне терпіння та любов яку вони віддають кожній дитині. Побажали міцного здоров’я, злагоди та добробуту у сім’ях, а також поваги від вихованців. На добру згадку вручили пам’ятні подарунки.

Як показує час, майже завжди долі дітей та їх нових родин пов’язуються на все життя, адже саме ці люди відкривають дитині своє серце, розділяють з нею свою любов і душевне тепло.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь