Пошук

Рій ім. Романа Грушка прийняв участь в обласному етапі Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 417

Фото без опису15 травня у селищі Сутиски Вінницького району відбувся обласний етап Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»).  У змаганнях взяли участь рій ім. Романа  Грушка опорного закладу №2 м. Липовець.

В ході змагань учасники на своєму  шляху подолали 7 перешкод, а саме: «Фізична підготовка», «Впоряд», «Пластун», «Смуга перешкод», «Стрільба», «Метання гранати», «Саперна підготовка». Підтримували бойовий дух своїх вихованців, наставляли та допомагали у всіх змаганнях їх керівники – Олексій Танасієнко, Галина Сирник та Павло Чигур.

За попередніми протоколами обласної Гри, рій ім. Романа Грушка виборов три призових місця у трьох змаганнях - «Стрільба», «Метання гранати», «Пластун». Попереду ще три конкурси, які будуть проходити в онлайн – режимі.  

Керівники та учасники Гри ОЗ №2 м. Липовець висловлюють щиру подяку голові ГО ТСОУ Юрію Юкалу за  підтримку та надану фінансову допомогу для участі в обласному етапі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь