Пошук

У Липовецькій громаді відкрито Фестиваль Чемпіонів «Відкриті уроки футболу»

Дата: 14.05.2021 08:45
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

13 травня на центральному міському стадіоні «Колос» відбулося відкриття  Фестивалю Чемпіонів «Відкриті уроки футболу».

У заході взяли участь близько 100 дітей з чотирнадцяти навчальних закладів Липовеччини віком від 8-ми до 12-ти років, у тому числі діти різних соціальних категорій.

З відкриттям учасників Фестивалю привітали місцевий координатор проєкту, голова місцевої асоціації футболу Ігор Ревацький та заступник начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Геннадій Терлецький.

Керівники побажали учасникам Фестивалю максимально позитивних емоцій, веселих ігор, нових знайомств та гарного відпочинку,  а також відзначили, що даний проєкт фінансується Європейським Союзом. Основними виконавцями в реалізації проєкту виступають Асоціація крос-культурних проєктів (Данія), Українська асоціація футболу, Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей», Street Football World (Німеччина) в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

Перш ніж розпочати захід футбольне поле було поділено на 12 квадратів, кожен з яких був закріплений за волонтером. Після веселої розминки діти розпочали захоплюючу подорож по квадратах: вправи з м’ячами на формування життєвих навичок, різноманітні естафети та рухливі ігри з конусами та фішками, канатом і скакалками, вправи на дриблінг, прийом і передачу м'яча, удари по воротах, вікторина із поліцейськими, вправи із психологом і ще багато іншого.

Впродовж дня усі команди пройшли певні дистанції та були задоволені проведеним заходом. 14 травня 2021 року на учасників заходу чекає продовження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь