Пошук

Роки минають, а пам'ять вічна…

Дата: 07.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 683

Фото без описуУ ці травневі теплі дні відзначаються найсвятіші пам’ятні дати з числа яких є 76-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Враховуючи велике значення і символізм Великої перемоги громада м.Липовець вшанувала світлу пам'ять героїв, які врятували світ від нацистської навали.

07 травня на центральній площі міста біля Меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм приурочений 76-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У заходах взяли участь керівники громади, працівники виконавчого комітету та структурних підрозділів міської ради, представники підприємств, установ та організацій міста, члени ГО «Ветерани міста Липовець», жителі громади.

Слова глибокої вдячності за мужність та жертовність, ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів, адресувала ветеранам Другої світової війни в.о.міського голови Олеся Назаренко.

У своєму виступі Олеся Олександрівна також відзначила, що сьогодні ветеранів Другої світової залишилося вкрай мало, на території нашої громади у селі Щаслива проживає два ветерани - Атаманенко Афанасій Іванович та Нагорний Андрій Маркович. Через поважний вік та стан здоров’я вони не змогли бути присутніми на сьогоднішніх заходах.

З вітальним словом до учасників заходів звернувся голова ГО «Ветерани міста Липовець» - Микола Шишківський. Він привітав присутніх з 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Побажав усім перш за все миру, спокою і затишку у домівках.

Далі, учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих солдатів та під музичний супровід працівників міського будинку культури поклали квіти до підніжжя Меморіалу Слави та пам’ятного знаку захисникам України.

По закінченню мітингу-реквієм о.Василь відслужив панахиду за загиблими воїнами під час Другої світової війни та за полеглими земляками на Сході України.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, дорога та пам’ятникНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, walking, footwear та просто небаНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, пам’ятник та просто небаНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, пам’ятник та просто небаНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, квітка та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, просто неба та пам’ятникНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 3 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: квітка та просто неба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь