Пошук

Продуктові набори до Дня перемоги

Дата: 07.05.2021 14:18
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Традиційно, щороку на передодні  9 травня представники міської ради та ветеранської організації вітають ветеранів війни з Днем перемоги. Цей рік не став винятком.

За ініціативи голови громадської організації «Ветерани міста Липовець» Миколи Шишківського зібрано та сформовано продуктові набори. На передодні 76-ї річниці  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Микола Макарович спільно із заступником міського голови Ольгою Фоміною завітали до жителів міста Липовець,  а саме: інвалідів війни, учасників ліквідації ЧАЕС І категорії, вдови воїна-афганця, батьків загиблих героїв на сході України.

Від імені виконавчого комітету міської ради гості передали щирі вітання міцного здоров’я та мирного неба над головою,  а також вручили продуктові набори.

Голова ГО «Ветерани міста Липовець» Микола Шишківський висловлює щиру вдячність за небайдужість до наших ветеранів та надану спонсорську допомогу у формуванні продуктових наборів - Стукану Олександру Анатолійовичу, Козак Людмилі Василівні, Баранівському Сергію Олексійовичу, Бичкову Віктору Михайловичу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь