Пошук

І зашумить дубовий ліс!

Дата: 07.05.2021 10:02
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

Ліс – одвічна симфонія природи, це особливий, безкінечно добрий, безкінечно щедрий організм, який нічого не просить для підтримки свого існування, навпаки, він бере під захист всі живі істоти.

Ліс – це життя цілої планети. Він як і людина – народжується, проживає життя, старіє, помирає… Тож, дати життя молодому деревцю справа честі кожної людини на планеті.

06 травня, працівники виконавчого комітету та структурних підрозділів міської ради на чолі із заступником міського голови Сергієм Кропивницьким дали нове життя молодому лісу.

Перш ніж приступити до посадки молодих саджанців старший майстер лісу Сергій Старущак видав спеціальний інструмент - меч Колесова, провів інструктаж та наглядно показав, як слід садити саджанці, щоб вони добре прижилися.

Учасники акції приступили до роботи. Протягом п’яти годин на лісових угіддях площею 2,7 га працівники міської ради висадили понад 4 тисячі саджанців дуба черешчатого.

Усі працювали з вогником та запалом. Одні накопували ямки, інші вкладали саджанці адже кожен розумів, що творить чудову справу і через декілька років зашумить дубовий молоднячок.

І стоятиме цей ліс століттями. Даруватиме прохолоду нашим нащадкам та стане прихистком для тварин і птахів.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, дерево та просто небаНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, просто неба та деревоНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа та просто небаНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, просто неба та деревоНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: стоїть та просто небаНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: стоїть, дерево та природаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, просто неба та деревоНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та природаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та просто небаНа зображенні може бути: природа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь