Пошук

Чергове засідання організаційного комітету з відзначення 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 05.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 522

Фото без описуВсе далі відходять важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав своє життя і захистив свою землю від ворогів, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія українського народу.

9 травня 2021року ми відзначатимемо День пам’яті та примирення, 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Аби відзначити пам’ятну дату на належному рівні, 05 травня у міській раді під головуванням заступника міського голови Сергія Кропивницького відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у Липовецькій громаді заходів до 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У засіданні взяли участь заступник міського голови - Ольга Фоміна, керуючий справами(секретар)виконавчого комітету міської ради - Олег Печолат, голова ГО «Ветерани міста Липовець» - Микола Шишківський, голова ГО «Липовецької районної організації ветеранів України» - Валентина Левкович, голова ГО «Спілка учасників АТО/ООС Липовецької та Турбівської громад Вінницького району» - Юрій Яремчук, представники управління освіти, культури, молоді та спорту, члени оргкомітету.

Під час засідання присутні детально обговорили та погодили сценарій проведення заходів.

За підсумками засідання вирішено провести 07 травня поточного року на центральній площі міста біля Меморіалу Слави мітинг-реквієм приурочений 76-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі керівництва громади, працівників структурних підрозділів, представників ветеранської та громадських організацій, жителів громади.

По завершенні урочистої частини планується молебень за загиблими під час Другої світової війни та за полеглими земляками на сході України.

Відповідні заходи рекомендовано провести старостам у селах та селищах Липовецької територіальної громади.

На зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей та люди сидять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь