Пошук

Привітання в.о.міського голови зі світлим святом Воскресіння Христа

Дата: 30.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Шановні мешканці Липовецької територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди світлого Христового Воскресіння!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. З давніх-давен ми, українці, були мудрою, доброзичливою, натхненою та духовно багатою нацією, яка вміла шанувати свою культуру, берегти надбані століттями звичаї й традиції народу. Дай Боже й надалі нам духовної сили, енергії, віри, поміркованості та розсудливості в справі примноження кращих здобутків минулого в ім’я розбудови майбутнього нашої України.

Великодні дні зазвичай спонукають нас по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Пасхальні дні – це час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

Зі святом вас, шановні жителі громади. Від усього серця бажаємо вам доброго здоров’я, добробуту, миру та Божої благодаті. Нехай цей Великдень дарує всім нам щастя, та непохитну віру в кращий завтрашній день.

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови                  Олеся Назаренко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь